PLUS TWO ONLINE TEST | PLUS TWO ZOOLOGY ONLINE TEST | UNIT 6 APPLIED BIOLOGY FREE ONLINE TEST | FREE ONLINE TEST 9

1.11% area of fish farming is occupied by…….

A.Nursery pond
B.Rearing pond
C.Production pond
D.Breeding pond

CLICK BUTTON…..

ANSWER : B.Rearing pond

2.3% area of fish farming is occupied by…….

A.Nursery pond
B.Rearing pond
C.Production pond
D.Breeding pond

CLICK BUTTON…..

ANSWER : A.Nursery pond

3.60% area of fish farming is occupied by…….

A.Segregation pond
B.Rearing pond
C.Production pond
D.Breeding pond

CLICK BUTTON…..

ANSWER : C.Production pond

4.25% area of fish farming is occupied by…….

A.Nursery pond
B.Rearing pond
C.Production pond
D.Breeding pond

CLICK BUTTON…..

ANSWER : D.Breeding pond

5.1% area of fish farming is occupied by………

A.Rearing pond
B.Production pond
C.Segregation pond
D.Breeding pond

CLICK BUTTON…..

ANSWER : C.Segregation pond

6.Peacomb is one of important breed character of…………..

A.Brahma
B.Leghorn
C.Aseel
D.Corinsh

CLICK BUTTON…..

ANSWER :A.Brahma

7……………………is a guide to the activity of atria

A.Q wave
B.P wave
C.S wave
D.T wave

CLICK BUTTON…..

ANSWER : B.P wave

8…………………….is a small negative downward deflection

A.P wave
B.S wave
C.T wave
D.Q wave

CLICK BUTTON…..

ANSWER : D.Q wave

9.The negative waves in normal ECG are ………..

A.PQR
B.PRT
C.QRS
D.QS

CLICK BUTTON…..

ANSWER : D.QS

10.The positive waves in normal ECG are …………….

A.PQR
B.PRT
C.QRS
D.QS

CLICK BUTTON…..

ANSWER : B.PRT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: