PLUS TWO ONLINE TEST | PLUS TWO ZOOLOGY ONLINE TEST | UNIT 6 APPLIED BIOLOGY FREE ONLINE TEST | FREE ONLINE TEST 12

1.Aseel fowl is found in …………

A.Andhra Pradesh
B.West Bengal
C.Gujarat
D.Madhya Pradesh

CLICK BUTTON…..

ANSWER : A.Andhra Pradesh

2.Chittagong fowl is found in …………

A.Andhra Pradesh
B.Gujarat
C.West Bengal
D.Madhya Pradesh

CLICK BUTTON…..

ANSWER : C.West Bengal

3.Karaknath fowl is found in …………

A.Andhra Pradesh
B.West Bengal
C.Gujarat
D.Madhya Pradesh

CLICK BUTTON…..

ANSWER : D.Madhya Pradesh

4.Busra fowl is found in …………

A.Andhra Pradesh
B.West Bengal
C.Gujarat
D.Madhya Pradesh

CLICK BUTTON…..

ANSWER : C.Gujarat

5.Ventricular repolarization is due to …..

A.T wave
B.P wave
C.Q wave
D.S wave

CLICK BUTTON…..

ANSWER : A.T wave

6.Lot of diagnostic information can be gained from alteration in the……..

A.QS
B.QRS
C.PRT
D.P

CLICK BUTTON…..

ANSWER : B.QRS

7……………..are due to depolarization of the ventricular muscle

A.R wave
B.P,R and T wave
C.Q and S wave
D.R and S wave

CLICK BUTTON…..

ANSWER : D.R and S wave

8.An example for brackish water Fish is……………..

A.Tilapia
B.Koduva
C.Maththi
D.Vanjiram

CLICK BUTTON…..

ANSWER : B.Koduva

9.Which one of the following is an exotic species?

A.Sindhi
B.Haryana
C.Ongole
D.Ayreshire

CLICK BUTTON…..

ANSWER : D.Ayreshire

10.The blood pressure is measured by …………………

A.Sphygmomanometer
B.Haemocytometer
C.Manometer
D.Parameter

CLICK BUTTON…..

ANSWER : A.Sphygmomanometer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s